Известие

Collapse
No announcement yet.

За крушките на габаритите на 156 и алтернативата им

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За крушките на габаритите на 156 и алтернативата им

Здравейте колеги,

Преди около месец се сдобих с Алфа 156 2,4 JTD '99.
    Първият ми "ремонт" се състоеше в това да си сменя крушките на габаритите. Тъй като не намерих H6W, си купих 4W обикновени Осрам по 60-70 ст. бройката и както е описамо в една друга тема, им изпилих по една от пъпките и паснаха идеално, чека не свети.
    Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Лед крушките дори със съпротивления издържат малко повече, но пак изгарят често. Опитвал съм вс, докато не си закупих оригинални крушки H6W но да свети в цвета на ксенона.
      Отосно крушките Х4В, дори и без да се изпили пъпката стават, с тях не свети чек никога!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ето я и моята алтернатива крушки за по 1.20 лв
        На живо е в пъти по добре отколкото на снимка...и изглежда доста добре...
        Attached Files
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И каква е тази крушка .Изглежда доста добре
          CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
            И каква е тази крушка .Изглежда доста добре
            Бе какво добре направо сега прилича на дявол
            Ето и крушките някакви по 1.20 лв. ги купих...Светят вече доста време в комбинация с ксенона стана много добре
            Attached Files
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Бе какво добре направо сега прилича на дявол
              Ето и крушките някакви по 1.20 лв. ги купих...Светят вече доста време в комбинация с ксенона стана много добре
              Това не са крушки, а диоди

Иначе е станало много добре!
              sigpic

Comment

Баси аз отдавна им резнах кабелите, хванаха ме дяволите една вечер, уж не съм с много дебели пръсти, ама ми писна, и ги орязах......че светел чека, много важно, преди ме дразнеше, ама ся вече не ми пука.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                  Това не са крушки, а диоди

Иначе е станало много добре!
                  Може и да са диоди, ама си имат цокълче и са 12V, това търсих аз и го намерих Особенно на ксенона много му отива
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Живко прати 2 броя към СФ (с ЕКонт), аз ще върна към Нова Загора бира и мезе
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Живко прати 2 броя към СФ (с ЕКонт), аз ще върна към Нова Загора бира и мезе
                      Ами аз неска вече пратих на rusiq86 3 броя
                      Ама ако и ти искаш и на тебе ще пратим
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Оф дано само не горят много...да държат!
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Оф дано само не горят много...да държат!
                          Ми колегата Додо по горе каза че това са диоди, ето защо магазинерката ми каза че рядко горят, аз до колкото знам диода много рядко може да изгори...Иначе аз съм от 2 месеца с тези крушки и проблем за сега никакъв, пък ще видим все пак не даваме милиони
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

----------mod-note-spe4elist----------
                            Колеги, уточнявайте си доставките и куриерите на друго място - техническият раздел има друга цел.

Comment

Колега spe4elist, съжаляваме, но найстина колегата просто върши услуга и то безвъзмездно !
                              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 10:56.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Ми колегата Додо по горе каза че това са диоди, ето защо магазинерката ми каза че рядко горят, аз до колкото знам диода много рядко може да изгори...Иначе аз съм от 2 месеца с тези крушки и проблем за сега никакъв, пък ще видим все пак не даваме милиони
                                Диодите трудно горят, трябва да им пуснеш по-голямо напрежение, но това ако се случи по инсталацията, те ще ти бъдат последната грижа.
                                Единственият недостатък е, че свети чека, но за това има също решение

Слагайте смело
                                sigpic

Comment

Working...
                                X